Talentontwikkeling op het werk

1. Teamcoaching

De trainingen van Talenten in Beeld zijn op verschillende manieren in te zetten. Eén van die manieren is kiezen voor teamcoaching. Je werkt misschien al een hele tijd samen, maar toch leer je elkaar in deze training net weer anders kennen. Het unieke aan teamcoaching vanuit talenten is de positieve vibe. Iederéén komt hier blij vandaan. Je zult zien dat je vanuit je latente talenten kunt blijven groeien en dat dat je energie geeft. De training geeft concrete aanknopingspunten om de samenwerking binnen het team te versterken. In het eerste deel ontdekt ieder zijn of haar eigen latente talenten. In het tweede deel ligt de nadruk ligt op samenwerken vanuit kracht. De volledige training bestaat uit vier dagdelen. Je kunt ook kiezen voor de lightversie van twee dagdelen.
Wil je meer weten over deze teamtraining? Klik hier.

2. Teamdag

Een andere manier om een talententraining in te zetten is tijdens een teamdag. In de ochtend ga je op zoek naar je eigen (latente) talenten. Je doet dat voor jezelf, maar ook samen met je collega’s. Op een leuke en interactieve manier leer je jezelf en je collega’s beter kennen. Verwacht geen diepgaande analyses, dat is niet nodig. De trainingen van Talenten in Beeld zijn goed, maar tegelijkertijd ook luchtig en gezellig. Het motto is: ‘werk mag ook leuk zijn’.  Na de lunch ga je iets anders doen, bv strandracen of een VR Experience (of verzin zelf iets leuks), en je sluit de dag af met een borrel en/of eten.
Wil je meer lezen over een talentensesie voor een teamdag? Klik hier.

3. Talententraining (open inschrijving)

Lees je dit en ben je geïnteresseerd, maar wil je liever zonder je collega’s je latente talenten gaan ontdekken? Dat kan natuurlijk ook. Misschien ben je toe aan een nieuwe stap in je carrière of vind je het gewoon leuk om jezelf op een positieve manier te ontwikkelen? Dan is een talententraining misschien meer iets voor jou. Hier schrijf je je individueel voor in. Aan deze training doen mensen mee met verschillende achtergronden en uit verschillende branches. Voorkennis, niveau of leeftijd maakt voor de training niet uit. De training is laagdrempelig en positief. Je hoeft niet diep te graven om je latente talenten te vinden, je moet ze alleen leren zien, je moet ze gaan herkennen. In de training leer je dat.

Wat levert dit je op?

Werken vanuit je latente talenten geeft meer plezier en energie. Als je weet wat je latente talenten zijn, kun je je loopbaan bewuster sturen. Dat hoeft niet te betekenen dat je gelijk van baan moet veranderen. Zeker niet. Ook door kleine dingen te veranderen in hoe je je werk nu doet, kan het werk al meer voldoening geven. Of misschien besluit je door de training om een hobby weer op te pakken, waardoor je nog lekkerder in je vel zit. Wat je ook gaat doen, het herkennen van je latente talenten is de eerste stap.

Wil je weten wat deze talententraining voor medewerkers inhoudt? Klik hier.
<terug naar ‘Home’>

info@talenteninbeeld.nl | 06 22 22 40 40 | Ruivenstraat 17, Zoetermeer