Talententraining voor medewerkers

• Ga jij met veel plezier naar je werk, en kom je er energiek en blij van terug?

• Haal jij het beste uit jezelf?

Ontdek wat je talenten zijn en hoe je ze meer kunt inzetten in je werk.


Doel
In de Talententraining ontdek je waar je van nature goed in bent; waar je natuurlijke aanleg ligt en van waaruit je het beste kunnen groeien binnen je werk.
Resultaat: meer werkplezier, zelfvertrouwen en energie.

Duur
De talententraining bestaat uit drie dagdelen van elk vier uur.

Programma
Dagdeel 1: ontdekken van de (latente) talenten
Dagdeel 2: eerste aanzet ontwikkelen van de talenten
Dagdeel 3: persoonlijk talentenplan

Inhoud
In het eerste dagdeel ligt de nadruk op het ontdekken van je (latente) talenten. We werken met een gelicenseerde methode, die praktisch is en vanuit verschillende invalshoeken de latente talenten doet bovendrijven. Heel herkenbaar en resultaatgericht.
In het tweede dagdeel gaan we hiermee verder en wordt er een directe koppeling gelegd met de werkzaamheden die je uitvoert. Op basis van de resultaten kom je tot een keuze welk talent of welke talenten je het komende jaar verder zou willen ontwikkelen binnen je werk en buiten je werk.
Het derde dagdeel concretiseren we dit verder en krijg je nog meer handvatten en inzichten hoe je jezelf in beweging kunt krijgen in de richting die jij wilt. Als er binnen je organisatie gebruik gemaakt wordt van een POP, kun je met je talentenplan hierop aansluiten. Je draagt actiepunten aan die goed zijn voor je eigen ontwikkeling en voor de organisatie. Actiepunten waar je zelf achter staat.

Soort inschrijving: open inschrijving

< terug >

info@talenteninbeeld.nl | 06 22 22 40 40 | Ruivenstraat 17, Zoetermeer