Ervaringen

Sandra – Verpleegkundig Overgangsconsulent

Sinds de training ben ik mij nog meer bewust om dingen te doen waar ik energie van krijg! Ik heb mij bijvoorbeeld ingeschreven bij de Kamer van Koophandel om workshops te gaan geven over de overgang. Andere activiteiten doe ik juist niet meer.

Loes speelt goed in op vragen van de groep en je merkt dat ze veel kennis van zaken heeft.

Inmiddels heb ik een aantal workshops gegeven, ik word er blij van!

Frank – Webdesigner en fotograaf

Vaak ben je wel bekend met je talenten. Bewust of onbewust. Ik was me ervan bewust en tijdens de training volgde deze bevestiging. Niet veel nieuws zover… Op de tweede avond volgde mijn eureka-moment. Mijn toptalenten, waarvan ik de meeste energie krijg, gebruikte ik weinig tot niet in mijn huidige baan. Tijd voor actie dus! De training van Talenten in Beeld geeft niet alleen inzicht in je talenten, maar spoort je ook aan tot actie. Welke van je talenten wil je graag gebruiken? Gebruik je ze nu? Dit waren de twee vragen, samen met de antwoorden, die mij tot actie hebben aangezet.

Jacko –  Teamleider Rijkswaterstaat

De training van Talenten in Beeld heb ik gevolgd en raad ik van harte aan. Om 2 redenen:

Het is gewoonweg erg fijn om te horen wat je sterke kanten zijn, je talenten. Alles wat je terugkrijgt, is niet zomaar uit de lucht gegrepen, positief en heel herkenbaar.

Samen met het beeld dat je van jezelf hebt, gezien vanuit verschillende invalshoeken, kom je er al snel achter dat je over meer talenten beschikt dan je vooraf kon vermoeden. En uiteindelijk is het zaak te trechteren en kom je tot je persoonlijk talentenprofiel. Een uitstekend middel om o.a. je functie eens tegenaan te leggen om zo na te gaan welke talenten erg zinvol/handig zijn in deze functie en welke talenten je meer wilt ontwikkelen, of welke je juist even op de achtergrond wilt laten. En heel misschien komt er wel uit naar voren dat het toch echt eens tijd wordt om op zoek te gaan naar een nieuwe baan. Als dat zo is ben je hopelijk ook in het bezit van de talenten LEF, AMBITIEUS en ZELFVERZEKERD om je dromen tot werkelijkheid te maken…

Ik weet in iedere geval dat ik de talenten vanuit mijn profiel ga laten spreken in mijn nieuwe baan als leidinggevende.
Ik ben ervan overtuigd dat als ik in mijn kracht blijf, ik de medewerkers uit mijn team het best kan motiveren.

Hans – IT Product Innovatie

Door de positieve insteek en het zoeken naar de kracht van je kunnen is dit een hele waardevolle training om te volgen. Tijdens de training maak je een reis van het heden naar verleden en weer terug met als resultaat dat je weet waar je goed in bent en waar je krachten liggen.

Hier kun je wat mee en is heel bruikbaar in het meer bewust richting geven van je carrière planning. Ik heb aan de training positieve energie overgehouden en kijk meer bewust naar mijn mogelijkheden.

Loes weet de training op een leuke laagdrempelige manier te geven waarbij meerdere praktijkvoorbeelden goed helpen.

Esther – Zelfstandig Ondernemer Engel HRM Advies

In november heb ik een training gevolgd bij Talenten in Beeld: een heldere, praktische en leuke training over het ontdekken van je (latente) talenten die van je van nature hebt. Kenmerkend aan Loes vind ik dat ze bij haar trainingen een heel prettige en open sfeer weet te creëren.
Wat mij betreft echt een aanrader!

Petra – Voedings- en bewegingscoach bij Visual Result

Bewustwording en aandacht voor jezelf.

Met heel veel plezier heb ik deelgenomen aan de training ‘Talenten in Beeld’ onder leiding van Loes van den Brandt.

De training bestond uit twee avonden en heeft mij vanuit meerdere gezichtspunten bewust gemaakt van mijn talenten. Sommige ervan waren een herontdekking. Ze zaten verstopt onder en tussen de drukte en hectiek van mijn dagelijks leven. Andere talenten waren een verrassing die met veel positieve energie om de hoek kwamen kijken.

De meerwaarde van Talenten in Beeld voor mij was de gestructureerdheid van het programma waardoor je stap voor stap door het doolhof van talenten wordt begeleid en je op het eind vanuit de toren naar het doolhof kijkt en er niet meer in aan het dwalen bent.

Loes,
bedankt voor het begeleiden in de positieve, energie gevende weg, voor je betrokkenheid, sociaal en geduldig.

Muriel – Onderwijsadviseur

In november heb ik de training bij Talenten in Beeld gevolgd. Heel leuk om in twee avonden bewust en op een positieve manier bezig te zijn met mijn sterke kanten, gezien vanuit verschillende invalshoeken. Jerommeke en Winnetou zal ik niet zo snel meer vergeten. Het resultaat was voor mij vooral een bevestiging van waar ik op dat moment intuïtief mee bezig was. Daarnaast heb ik het gevoel dat ik nu bewuster kan kiezen om mijn talenten ergens wel of niet voor in te zetten. Het is Loes gelukt om een kritische groep in banen te (bege)leiden naar een mooi eindresultaat.

<terug naar ‘Home’>

Meer weten?

info@talenteninbeeld.nl | 06 22 22 40 40 | Ruivenstraat 17, Zoetermeer