Voor organisaties

Talenten in Beeld biedt talententrainingen aan voor medewerkers en teams. Hieronder een indruk van het aanbod. Staat je wens er niet helemaal bij? Ik nodig je graag uit contact met me op te nemen. Ik denk graag mee over de mogelijkheden.

1. Teamdag met talentensessie

Op de teamdag besteden we één dagdeel aan een talentensessie met het team. Dit dagdeel geeft veel energie! De rest van de dag kun je naar wens invullen met een andere activiteit en bijvoorbeeld afsluiten met een borrel of diner.
Wil je meer lezen over een talentensesie voor een teamdag? Klik hier.

2. Talententraining voor teams (teamcoaching, teamtraining)

Met de Talententraining voor teams vang je twee vliegen in één klap; dit is teambuilding en persoonlijke ontwikkeling in 1. Tijdens de training leren de teamgenoten de talenten van zichzelf en van elkaar beter kennen. We besteden daarbij ook aandacht aan samenwerken vanuit kracht. De volledige training bestaat uit vier dagdelen. Je kunt natuurlijk ook kiezen voor de lightversie van twee dagdelen.
Wil je meer weten over deze teamtraining? Klik hier.

3. Talententraining voor medewerkers (open inschrijving)

Heb je medewerkers die zichzelf willen ontwikkelen en zichzelf beter willen leren kennen? Bijvoorbeeld om meer zicht te krijgen op hun vervolgstap? In de talententraining ontdekt de medewerker zijn of haar (latente) talenten en hoe hij of zij zich van hieruit verder kan ontwikkelen, op een manier die ‘zinnig’ is voor hem of haar. Wat levert dit op? Meer werkplezier, zelfvertrouwen, energie, en succes in het werk. Heb je een medewerker die minder goed functioneert of minder goed in zijn vel zit? Laat hem of haar ontdekken wat zijn of haar (latente) talenten zijn en wat hij daarmee wil en kan op het werk, hoe hij of zij zich daarin kan ontwikkelen. Hiermee krijg je een prettiger medewerker, een prettiger mens, voor zichzelf en voor collega’s. Iedereen is welkom. Maar het liefst zie ik natuurlijk die medewerker van je die door wil groeien en snapt dat hij of zij zichzelf met deze training een kado doet, omdat hij of zij hiermee zijn sterke kanten nog beter ziet. Herken je dit, of ken je iemand voor wie dit interessant is? Schrijf je medewerker in voor een talententraining. Of maak er een groepstraining van. Succes verzekerd.
Wil je weten wat deze talententraining voor medewerkers inhoudt? Klik hier.
 

<terug naar ‘Home’>

info@talenteninbeeld.nl | 06 22 22 40 40 | Ruivenstraat 17, Zoetermeer