Talentencafe Zoetermeer

  • Ben jij ook benieuwd naar je (latente) talenten en ben je toe aan nieuwe energie in je werk?
  • Is het tijd voor een nieuwe stap in je loopbaan, maar weet je niet zo goed wat?
  • Wil je weten wat jouw latente talenten zijn, zodat je gerichter kunt zoeken naar een nieuwe studie of baan?

Kom naar het Talentencafé en ontdek wat jouw latente talenten zijn.

Laagdrempelig en betaalbaar
Voor particulieren organiseert Talenten in Beeld het Talentencafé. Laagdrempelige en betaalbare talentenworkshops in een plezierige omgeving. Je ontdekt wat jouw (latente) talenten zijn en waar jij je energie uit haalt. Na deze workshop weet je waar jouw kracht zit en hoe je verder wilt. Hiermee kun je gerichter op zoek naar een voor jou passende baan of studie. En misschien kom je er ook achter dat het tijd wordt om die vergeten hobby weer op te pakken. Leven vanuit je talenten geeft plezier, energie, succes en zelfvertrouwen. Het Talentencafé is bedoeld voor iedereen die zich wil (blijven) ontwikkelen. Het Talentencafé is geschikt voor jongeren vanaf 16 jaar.

Programma
De eerste avond ga je op zoek naar je (latente) talenten. Je komt er op deze avond achter waar jij van nature goed in bent. Het ontdekken van je talenten is leuk en plezierig om te doen. De werkwijze is simpel, krachtig en professioneel.
De tweede avond is een vervolg op de eerste avond. Op deze avond wordt er een verrassende koppeling gelegd tussen talenten en het soort werk. Met deze inzichten wordt duidelijk wat voor jou belangrijk is binnen je werk en waar je op moet letten bij het maken van je keuzes. Het Talentencafé vergroot je zelfinzicht en geeft nieuwe energie.

Nieuwsgierig geworden? Interessant? Dat is goed! Kom in actie en meld je aan!

info@talenteninbeeld.nl | 06 22 22 40 40 | Ruivenstraat 17, Zoetermeer