Loes van den Brandt

Ik ben Loes van den Brandt en het gezicht van Talenten in Beeld. Ik ben gelicenseerd trainer talentontwikkeling. Het is mijn passie om mensen op effectieve en plezierige wijze te laten ontdekken wat hun kwaliteiten zijn en wat hen drijft in het werk. Met het geven van de bedrijfstrainingen help ik organisaties en medewerkers aan meer energie, bevlogenheid en plezier op het werk.

Sociaal en betrokken
Het menselijk gedrag en de ontwikkeling van organisaties hebben mij altijd getrokken. Vanuit die interesse heb ik gekozen voor de studie Algemene Sociale Wetenschappen aan de Universiteit Utrecht. Ik ben afgestudeerd met als specialisatie Organisatie en Beleid. Daarna heb ik nog een vervolgstudie gedaan aan de TSM Busines School van de Universiteit Twente en ben ik afgestudeerd als Innovatie-adviseur voor het midden- en kleinbedrijf; een bedrijfskundige studie, gericht op vernieuwingen binnen organisaties. Deze beide studies pasten goed bij mij en ik pluk er nog altijd de vruchten van. Interdisciplinair, oftewel vragen en problemen bekijken vanuit verschillende invalshoeken, ‘over de muurtjes’ heen kijkend, open minded, leergierig en met de nodige nieuwsgierigheid. Wat ik toen heb geleerd en nog altijd graag doe: goed kijken, luisteren, analyseren en adviseren.  Andere talenten die ik inzet: ik ga voor kwaliteit, hou van persoonlijk contact, ik ben onafhankelijk en resultaatgericht.

Mensen en processen
Naast mijn werk als talententrainer ondersteun ik organisaties op het gebied van procesmanagement, kwaliteitsbeheer en auditing. Juist door dit werk ben ik gaan zien hoe belangrijk het is dat organisaties oog hebben voor de (latente) talenten van hun medewerkers en dat zij hen blijven stimuleren zich te ontwikkelen vanuit die talenten. Processen en mensen, twee kanten van dezelfde medaille. Werken met plezier, energie en betrokkenheid. Dat is waar het naar mijn mening ook om gaat. Het zijn immers de mensen die het werk doen. De manier waarop ze dat doen en de inzet waarmee ze dat doen, verhoogt (of verlaagt) de kwaliteit van de dienstverlening.

Werk en plezier? Dat gaat prima samen! Als je maar weet hoe je moet kijken en de goede dingen doet.

 

info@talenteninbeeld.nl | 06 22 22 40 40 | Ruivenstraat 17, Zoetermeer